Stiltherm logó

Minőségi padlókonvektorok

Gyakori kérdések

A padlóradiátor tetszőleges hosszban rendelhető, 1,0 méternél rövidebb vagy akár 4 méterig, egy darabból. A 4 méter feletti terméket (hossztól függően) kettő vagy több darabból kell a helyszínen illeszteni, így tetszőleges hosszúságban, a beépítés után egy folyamatos egységnek nézhet ki.

A padlóradiátorokat Budapesten vagy vonzáskörzetében ingyenesen kiszállítjuk. A rendelt mennyiség függvényében a szállítást ingyenesen vagy térítés ellenében tudjuk biztosítani saját teherautónkkal.

Hossz és mélység: A radiátor rendeléséhez szükség van a hosszra, mélységre illetve hogy jobbos vagy balos a termék. A hossznál kérjük figyelembe venni, hogy a terméken található keret miatt 1 cm-el hosszabb lesz.

Jobbos vagy balos:A jobbos vagy balos kivitelt a helységben állva, a nyílászáró irányában nézve, a megérkező fűtéscsövek jobb vagy bal oldalról érkezése határozza meg. A fűtéscsöveket javasolt párhuzamosan lefektetni a nyílászáróval, így nem kell könyököt alkalmazni.

Tartozékokat: Dobozt, fűtőelemet, rácsot vagy ezeket kombinálva is.

Komplett termék: Ez esetben a csatornatestben elhelyezett fűtőelem illetve egy bútorlap borítást egybe csomagolva, a rácsot pedig külön csomagban szállítjuk.

Alumínium natúr színre eloxálva.

Fa natúr, kezeletlen kivitelben.

Alumínium színterezett (RAL) pórszórt felülettel. Feláras, egyeztetést igényel.

Bükk, tölgy fa lakkozott, pácolt kivitelben. Feláras, egyeztetést igényel.

 

Rendeléstől számított 1 hét, mennyiségtől függően.

A termékek buborékos fóliában vannak csomagolva, így akár személygépkocsiban is szállíthatók.